#50tefeltet

8 mai 2015 by: KAli

Som kjent har Maakeberget i samarbeid med FK Haugesund startet på arbeidet med å omgjøre dagens øvre del av felt F-felt til en ståtribune. Dessverre er FKHs kasse bunnskrapt med hensyn til økonomiske midler til å gjennomføre dette arbeidet, og vi i Maakeberget må da på oss jobben med å skaffe til veie finansieringen for å dekke kostnadene som påløper i forbindelse med denne flyttingen. Maakebergets økonomiske midler er også bundet opp i helt andre aktiviteter enn tribunebygging, og derfor starter vi flere aktiviteter under fanen #50teFfeltet.

En av aktivitetene er en kronerulling via sosiale medier, hvor vi oppfordrer alle til å slenge en 50-lapp inn på konto 3333.07.19198 og merke innbetalingen med #50teFfeltet. I tillegg vil vi samle inn penger på våre hjemmekamper femover, samt kontakte våre og FKHs gode samarebeidspartnere, slik at vi kan klare det løftet en finansiering av en ny supportertribune er.

Støtt kronserullingen og del videre det gode budskap på Facebook, Twitter, Instagram og andre medier med hashtaggen #50teFfeltet!

Legg igjen en melding