Klar for saftmosing

13 april 2012 by: KAli

Har nettopp sett Erika Lucero, den kvite og blå stemmen fra Haugesund, gå videre i The Voice. Å kaffor eg då plutselig fekk større tro på 3 poeng for FKH i saftbygdå ana eg ikkje, men det gjorde eg! 🙂 Men ikkje i nærheten av den sjølsikre tullebukken fra i fjor, som barra sko opp å inkassera dei enklaste 3 poeng i historien i historien av enkle 3 poengerar. Når me i tillegg tok ledelsen, så måtte det jo barra gå gale. Hovmod stod for fall og me ramla på rævå og lærte ei leksa om at INGEN kampar e enkle!

Heldigvis har Sogndal fått ein bra start på sesongen og ligge foran oss på tabellen med 4-0 i målscore på 3 kampar. Det gjørr at me stille skjerpa te denne kampen, som me SKA vinna med stil. Me ska vinna med våre kjennetegn; me ska springa motstandar i senk og vær effektive målscorerar! Me har spilt 2 bra bortekampar og ska nå bli belønna med 3 poeng i den 3. kampen på bortebane.

Klare me den bragden, så har me fått ein knakande bra start på sesongen og ei skikkelige vitaminpilla før himakampen mot Brann neste helg. Så denna gode følelsen ska me ta med oss opp te saftbygdå på Hagens Busscruise ( fortsatt ledige herrlige seter her ) og me ska gi jernet for at dei Kvite og Blå englane ska komma hjem te Haugesund med 3 poeng! 🙂

Legg igjen en melding