Fysste himakamp

30 mars 2012 by: KAli

Sjøl om det ikkje e den fysste kampen for sesongen, så har eg allikavel «sesongstart»-følelsen i kroppen. Vel øvevar eg kampen mot Vålerenga på Ullevaal, men glisne tribunar, FKH i svart og neongult, tok meg liksom ikkje heilt med storm. Den 1.april derimot så komme garantert følelsen av å vær skikkelig i gang te å komma susande!

Himakamp mot forårets seriemester og årets seriefavoritt; e pinadø litt av ein åpning. Og ikkje nok med det; så har Solskjæren knapt hatt blund på aua itte 5-0 nersablingå på Gamlå forrige sesong. Mao; Molde e revansjelystne i tillegg. Det kjære godtfolk gjørr ein seir på søndag te ein mye større prestasjon enn fjorårets gigantseier! I tillegg te å vær ein kjempeprestasjon, vil det vær ein mega sjøltillitsboost for spillargruppå, som gjørr at FKH for alvor bør vær å regna som et topplag!

Eg e spente som pokker, for alternativet; nemligt at Solkjæren får revansje; gjørr at presset fort komme hegande øve spillargruppå. I fjor hadde me og ein slakke start, men konne då skylda på skader. Ein slakke start i år….ikkje mye aent å skylda på at ein barra ikkje e god nok. Nå ska sjølsagt ikkje borte Vålerenga og hima mot Molde danna noe som helst grunnlag for kor FKH havne på tabellen, men ein seier i denna kampen hadde vært så sinnsykt mye kjekkare enn et tap!

Så la oss setta fyr på Gamlå, og samen med dei 11 Kvite & Blå, så ska me peisa øve Molde og la dei få kjenna at dei ska vær glad at dei sleppe onna med å reise ein gong i året te Haugesund!

Så heis opp ditt flagg her nå
Det Kvita og det Kongeblå
La det vaia fra Skudeneshavn te Valevåg
Kvite og Blå, Englane F.K.H
Du treng ikkje undrast, Det e FKH

Legg igjen en melding