Endelig snart i gang!

19 mars 2012 by: KAli

Endelig e det kun dagar igjen før årets tippeligasesong sparkes i gang! NFF har i år valgt å gi oss ein kamp me har alt å vinna på og ingenting å tapa. Borte Vålerenga e i utgangspunktet ein tøff kamp, men med tanke på at det e fysste runde og at dei ennå ikkje har spilt inn ein velsmurte første 11’er, så ligge det faktisk et potensiale te poeng som eg sjelden før har følt borte mot denna arrogante klubben med større navn enn kvalitet. Når me i tillegg har fått den ære å bli kommentert av VPN, som har begynt å legga stein på forventningspresset som Andresens menn må føla, ja då har eg faktisk tro på at våre 11 utvalgte fint kan ta poeng!

Faktum e at me har ein jevnare og bedre stall enn på lenge og me kan nå i motsetning te fjorårets seriestart velga fra ein tilnærma skadefri stall. Våre 11 utvalgte står ikkje tebake for noen av dei 11 som Vålerenga komme te å stilla med. Det einaste som kan ødelegga e den mentale biten om «FKH og utebanekomplekset».

Finn fram spaden, Jos! Grav ei håla og spa heila utebanekomplekset 6 fot onna torvå! Utfordra guttane på å våga og villa vinna. Gjenskap Lerkendal-følelsen fra i fjor og ha tro på at dåkke e et bedre lag enn Vålerenga! Då kan me bryta ein ny barriere for Englane; seier på Ullevaal mot Vålerenga!

Så et stort varsko Oslo Øst; Fugleinfluensaen e på vei og den tar ingen fangar! 😉

I mellomtiå; smak på desse ordene i denna sangen http://www.maakeberget.no/forum/viewtopic.php?f=3&t=1891#p42642 og gled dåkke te søndag!

Legg igjen en melding