Klar for neste S

2 august 2011 by: KAli

Då va det plutseligt klart for kamp igjen. Og nok ein viktige kamp i kampen om å unngå plassering i hengemyrå rundt streken. Som dei fleste vett fekk med ein ittelengta og deilig seier mot Sarpsborg på plastikken deiras i Sarpsborg. Me brøyt flere barrierar den kampen med seier både på utebane og kunstgras! Basisen i seieren va ein flotte innsats og guts i press og lagdelar som hang godt i samen.

Akkura som Sarpsborg va et nerrykkslag, så møte me nok et lag som mest sannsynlig ska spilla adeccofotball neste år. Og igjen; ska me ha liv i håpet om å kjempa på øvre halvdel e Sogndal et lag som ska parkerast på Gamlå. Det fina denne gongen e at me bør ha ein kraftige revansjelyst øvefor det pinliga tapet vårt der oppe på Fosshaugane Camping. I tillegg spele Sogndal ein type fotball som me heldigvis har lagt bak oss for lenge siden. Destruktivt e mellomnavnet og der forsvaret e den lagdelen kor øve halvparten av dei 11 Sogndal-spillerane komme te å spela!

FKHs fotballfilosofi e den rake motsetning og eg får inderlig håpe at pågangsmot, entusiasme og positivitet blomstre hos dei 11 kvite & blå i mårå. Eg har så inderlig lyst at me parkere Sogndal skikkeligt og at Harald Aabrekk ikkje får et hjerteligt gjensyn med Gamlå! For all del ikkje noe personlig mot Harald, men mer et inderlig ønske om at positiv fotball knuse den destruktive fotballen!

Så folkens; det e tid for å mønstra på igjen! Møt opp i hopetall på Gamlå og gi Jostein’s 11 utvalgte den formidable støtten dei fortjene, sånn at me te slutt kan setta kryss øve 2 av dei 3 S’ane som låg klare for slakt.Den siste S’en tar me et oppgjør med mandag den 8.august!

Legg igjen en melding