Klar for den fysste av dei 3 S’ane

31 juli 2011 by: KAli

Det e godt ei stonn siden sist kommentar før kamp og det mange grunnar te det. Det har rett og slett vært ein uryddige sesong med tippeligastreik og utsatt runde pga den forferdelige terroraksjonen i Oslo og på Utøya. Kombinert med ferie og giftarmål så e det plutselig blitt august før eg igjen kan setta meg ner å lira av meg noen ubevinga ord før FKHs møte med Sarpsborg.

For å ta den siste hendelsen fysst. Terroraksjonen i Oslo og på Utøya har sjølsagt satt fotballen i det perspektiv det alltid ska ha: «Den viktigaste tingen av dei uviktige tingene me holde på med her i livet» For når det komme te liv og død så e fotball ubetydeligt. Men livet går videre og i dag e det kampen mot Sarpsborg som har mitt fokus. Håpe det blir ein fine markering på Sarpsborg Stadion og at me endelig kan få visa at me kan spilla fotball på utebane!

Som sagt; ein uryddige sesong med utsettelser og flyttingar å spilling av kampar på alle andre dagar enn søndagen. Men når høsten komme så begynne ting å normalisere seg og då pleie som regel FKH å komma sterkare og. Me står nå foran 3 uhyre viktige kampar; Sarpsborg, Sogndal og Start som ligge på 14. – 16.plass i årets Tippeliga. Eg behøve ikkje å fortella dåkke då kor viktigt det blir i desse kampane å unngå å tapa. Å for å ta an ennå litt lenger; hvis me har noen som helst tro på Tippeligaspel 2012, så ska desse 3 lagene slås og me ska stå igjen med 9 poeng! Og då kjære Maakevenner; då blir det ein lystelige høst! 🙂 Alternativet får me ta hvis det komme…..

Men i dag så drite med i Haukeli-spøkelse, bortebanekompleks og plastikkunderlag. Me ska peisa på og ta sesongens 2. borteseier, for kan me slå Rosenborg på Lerkendal, så kan me grusa Sarpsborg i Sarpsborg! 🙂

Legg igjen en melding