Legg dei på slaktarbenken!

12 juni 2011 by: KAli

I mårå e dagen kommen for ein ny slakt av Viking. Eg kjenne det kribla i mage og sjel; Kan’kje venta!

For det mørkeblåa fantaskapet som står på den andre banehalvdelen i mårå e i motsetning te ifjor nesten ferdigslakta før dei komme te Gamlå. Ifjor va dei i storform og sko barra cruisa inn årets fysste tap for FKH. Istedenfor fekk dei ein karamell som må ha smakt lika pyton for dei som den smakte herrligt for oss! Og den va omslaget te ein dårlig periode for dei. Om der finnes ein frykt så e det nettopp den at me e storfavorittar og dei e ferdigslakta og at kampen i mårå kan bli det motsatta av i fjor og bli et omslag te det positiva for Viking.

Men legge ein all irrasjonell frykt tesides så e me på papiret et mye bedre lag enn dei og ska på ein normal dag vinna greit. Forsvars 4’eren vår har spelt flere kampar på rad med lite mål i sekken. På midten har Uma, Hugo og Bambi vist gryande storform og med våre offensive krefter i Alex, Thomas og Niko så borge alt for at me iallefall ska skapa ein del sjanser og forhåpentligvis bøtta inn et mål og fem!

Så då e det barra for Hareiden å stålsetta seg for nok eingong å forklara ein yndykelse på Gamlå foran et pressekorps som e nå e ute itte håvet hans! La oss håpa me kan få lov å værra det sista laget han fekk møta som Viking-sjef, sjøl om eg innerst inne sko ønska han blei sittande ut sesongen og sikra et velfortjent nerrykk te adecco-ligaen! 😉

Filed under: Kommentar før kamp

Legg igjen en melding