Make or break?

7 mai 2011 by: KAli

Eg vett at det e jækla tidligt i sesongen og at når ein står foran ein himakamp i 6.sereirunde, så e det vel tidligt å snakka om «make or break» for resten av sesongen. Men eg kan’kje hjelpa for det, men følelsen av at ein 3-poenger mot Stabæk elle ikkje e forskjell på å vær i nerrykkskamp og å ha samma godfølelsen som i fjor. For itte at me nok ein gong fekk juling på bortebane, så har me nok ein gong behov for å få bekreftelse på himabane at me hørre te hjemma på detta nivået. Den bekreftelsen håpe eg me får igjønå 3 poeng mot Stabæk i mårå på Fort Gamlå!

Ka e så sannsynligheten for at me ska få ein god opplevelse på Gamlå  i mårå? Eg har ein 60-40 følelse for Haugesund. Norsk Tipping har ein 2.20 og då e vel følelsen ikkje så langt onna, men så dukte der opp ein statistikk fra godeste Sal på fkh.no som ga meg ein følelse av at det e 100% sikkert at me slår Stabæk i mårå:

De vant ikke en eneste bortekamp på gress i hele fjor.

Takk som byr seie eg då, og kjenne med ein gong at gleden te morgendagens kamp igjen har vonne øve frykten for å tapa og bli akterutseilt.
For Fort Gamlå e sterkare enn ka me tror og dei 11 Kvite &  Blå har skikkelig behov for å reisa seg itte ydmykelsen på Åråsen.
Så hvis du ennå ikkje har løpt og kjøpt så e det barra te å gjørr det her nå:  https://salg.billettluka.no/Sale/ShowRequestedArrangement.iticket?pCompanyId=1216&pArrangementId=40

Filed under: Kommentar før kamp

Legg igjen en melding