Denna ska vinnast!

29 mai 2011 by: KAli

I dag så tar me i mot high-flying Molde te kamp på Gamlå. Itte ein trange start så har Molde begynt å plukka alvorlig med poeng, mens me ennå ikkje heilt e komt utav startgropå…elle det spørs kossen du ser det. Dei 2 siste kampane mot serievinnarfavorittar Rosenborg og Vålerenga har gitt 4 poeng av 6 mulige. Derfor e detta for meg ein heilt åpen kamp, så kan med seier gi oss 7 av 9 poeng mot RBK, VIF og Molde! Det kalles å komma utav startgropå! 🙂 Tenke ein då på ka spillarmateriell me har hatt tilgjengelig, så e ALT muligt når me får ein skadefri tropp te høsten! Men ryke me på Gamlå i dag, så ligge med fortsatt på nerrykk og har tapt flere kampar på Gamlå enn me har vonne.

Så derfor ber eg på mine kner om at dei 11 kvite og blå så spille onna FKH-fanå i dag, gir 110% og feie all tvil te sides om at stadion fortsatt hette Fort Gamlå og at me ska kjempa på øvre halvdel og heller la lilebror og Aabrekk ta seg av Adeccoen neste år!

Filed under: Kommentar før kamp

Legg igjen en melding