E Haukeli-trollet beseira?

24 april 2011 by: KAli

I mårå klokkå 05:00 på Flotmyr Nord settes kursen østøve te kampen mot Lillestrøm kl. 16:00. Fortsatt ledige plasser forresten (Link) 🙂 Med all respekt for bortetur med FKH og Tivoli Airlines på Stord, så e det fysst når bussen med Hagen bak rattet sette kurs østøve at dei skikkelige borteturane e på gang. I mårå e i så måte ein nye seriestart for oss bussreisande «loonies».

Men desse turane øve Haukeli-fjellet har reint poengmessigt stort sett vært ein katastrofe fra ende te aen. Mong ein gong har me på returen  stått på Seljord Diesel & Kiosk og lurt på ka inni heitaste e det som har gjort det klin umulig å få med seg poeng tebars øve fjellet. Me har vært innom «det må jo vær kunstgraset», «det må vær bortegarderobeluktå», «det må vær araber så bringe ulykka», osv osv… men farting nordøve og sørøve har oftare endt med poeng enn østøve (ikkje gidd å sjekka, for detta e følelses- og ikkje faktabasert 🙂 ) så dermed har desse årsakene blitt viska ut og me står igjen med Haukeli-trollet. Det e ein sattan som ingen har sett, men som har herja med oss i alle år uten at me har vore klar øve det.

Men i fjor skjedde det noe merkeligt på høsten; på returen fra Sandefjord stod me på Seljord med 3 STRAKE seirar på bortetur øve fjellet. Betyr det at trollet e beseira og at me endelig e kvitt tyranneriet? Elle sov trollet i timen? Det e et spørsmål som me som sette kursen østøve i mårå lure fælt på. Men for ikkje å la tilfeldighetene råda så ska me visa trollet respekt øve fjellet i mårå og ha med oss litt offergaver med håp om at han kan fortsetta den fine trenden an hadde i jfor høst.

Lykkes me med detta så kan du hetta Anthony Ujah så mye du vil; det hjelpe ikkje det spøtt. Då e det kun det Kvita og det Kongeblå flagget så ska vaia på Åråsen og Jos sine 11 utvalgte menn står å feire årets fysste og definitivt ikkje siste borteseier for sesongen samen med oss! Då blir returen via Seljord ein herrlige retur og når me passere Haukeli, så takke me ydmykt for hjelpen og love å gjørr det samma ved neste korsvei! 🙂

Legg igjen en melding