Fotball skal spilles i helgen!

24 januar 2011 by: KAli

FOTBALL SKAL SPILLES I HELGEN!

Medieavtalens klamme hånd er i ferd med å utvikle Tippeligaen vår fra å ha et fokus på å få flest mulig mennesker til å oppleve kampen LIVE, til nå å  ha et hovedfokus på å å få flest mulig betalende TV-seere hjemme i sofaen. Dette kan vi som supportere ikke sitte rolig å se på og har samlet oss bak en felles aksjon for å få fotballens bestemmende aktører til å høre på oss.

Kanskje Davids kamp mot Goliat, men en kamp som er verdt å kjempe for. Fotballen oppleves aller best sammen med andre på våre arenaer. Derfor må vi jobbe for at Tippeligaens kamper går i helgen når folk flest har fri fra jobb og kan velge å prioritere sin fritid til fotballen.

Mer bakgrunn og informasjon finner dere på http://www.fotballihelgen.no/

Legg igjen en melding