Takk for i år!

7 november 2010 by: KAli

Då va det klart for sesongens siste kamp for FK Haugesund i det som har vært ein eventyrlige sesong for oss! Me har tatt Tippeligaen med storm og har satt Haugesund på kartet itte mange år i skyggenes dal. Så før siste kampen i dag borte mot Start, så sende eg ein store takk te det sportsliga apparatet i klubben, som te tross for stor skepsis har vist seg oppgaven verdig og har skapt et lag og ein klubb i flytsonen.

Nå vil presset øka inn mot neste sesong med et mas om den tøffe andre sesongen og ka grep klubben ska gjørr for å hindra at me blir ei døgnflua. Her trur eg ein kombinasjon av Jos & Co sine egenskaper på å ufarliggjøra oppgavå og å beholda stammen i laget som skaffa oss opprykket fra Adeccoen og som har gitt oss denna suksessfulle fysste sesongen. Me ska barra fylla på i enkelte posisjonar for å gjørr oss mindre sårbare for skader og suspensjonar! I tillegg e der kanskje et lønnlig håp om at ein elle flere av dei nye ungguttane i klubben, får lukta på Tippeligafotballen!

Så igjen ein stor takk te alle i og rundt klubben som har gjort FKH te det besta fotballaget i vest og gitt mange av oss haugalendingar store og herlige opplevelsar!
Med bildet nerforbi så takke eg for meg og glede meg te sesongen 2011! 🙂

Legg igjen en melding