Reservasjon av sesongkort på Vestre Stå for sesongen 2011

9 november 2010 by: KAli

I morgen den 1o. november 2010 så åpnes det for mulighet for å reservere sesongkort på Vestre Stå for Tippeligasesongen 2011.
Prisen for Maakebergets medlemmer på Vestre Stå er 1.700,- NOK inkl. kortavgift. En ny type sesongkort blir introdusert og det gamle kan derfor ikke brukes mer.

Hvis du allerede nå vet at du skal ha sesongkort; så oppfordres alle til å melde sin reservasjon nå. Dette fordi klubben bare vil legge ut «X» antall sesongkort for Maakebergets medlemmer. Og hvis veldig få reserverer så kan det, når salget offisielt kommer i gang, være for lite sesongkort tilgjengelig på Vestre Stå. Så alle oppfordres til å reservere NÅ!

Reservasjon på sesongkort på Vestre Stå meldes til Randi via SMS til 90775257 eller via email Randi.Hettervik@hydro.com 

NB! For at sesongkortet skal være gyldig som adgangstegn på Vestre Stå i sesongen 2011, så er det viktig at medlemskontingenten i Maakeberget for 2011-sesongen er innbetalt før første seriekamp. Giro til denne blir sendt ut til medlemmene i løpet av Desember 2010. Er du ikke medlem? Følg instruksjonene her: Link

Legg igjen en melding