Lillebror my ass!

5 mai 2010 by: KAli

E barra et innlegg som kan vær kommentaren før kampen i dag. Så her i full støtte te bloggaren vår som fekk sitt innlegg sletta av den ryggradlause redaksjonen i HA, komme detta ypperlige innlegget i anledning kampen i dag:

LILLEBROR MY ASS!
Får nå bare kalla oss for lillebror så møkje di vil. Hjelpe ikkje alikavel
Jeg har særs lite til overs for viking. Jeg er ikke alene om det her på berget. Problemet er bare at det er så mange her i byen som ikke vil innrømme det. Min forakt for det mørkeblå makkverket bunner ikke så mye ned i fotball, da vi i historiens løp har vært så sjait dårlige i det spillet i forhold til Breiavatnet FK.

Alt kokes ned til den der avkroken de kaller by. Stavanger. I alle år har den bakgården disset oss i nordfylket. På alle plan. I alle settinger. I all tid. Men nå er det faen meg slutt!
Hver gang et nasjonalt konsern eller en større bedrift legger ned arbeidsplasser her i Haugesundregionen er det nærmest uten unntak fordi ”produksjonen flyttes til stavanger”. ”Distribusjonen vil nå foregå fra stavanger”. ”Det går så bra i avdelingen i Haugesund at vi ønsker å legge den ned slik at det kan gå bedre i stavanger”.
Den norske Amerikalinje skulle egentlig i sin tid ha anløpt Haugesund, men det ville ikke fiffen på Egenes ha noe av og det ble sågar ingenting av.
Har du lagt merke til når det går dårlig med viking og bra med Haugesund så har ikke NRK-Rogaland fotball på TV-menyen? Bare spør mangeårig nestor i NRK Magne Misje om prioriteringene generelt med Sør vs. Nord.
Nå har kommunen konkrete planer om å flytte Friidretten til Haraldsvang. Gjett hvem som kommer til å stanse denne flyttingen pga noen brekende åker-rikser i våtmarksområdet? Fylkesmannen har alltid vært siddis folkens, så bare glem nye stadion.

Har jeg mindreverdighetskomplekser? Er jeg den som aldri kommer til å forstå at vi ALDRI kan bli bedre enn Stavanger og FK Haugesund ALDRI kan bli bedre enn viking? Bør jeg bare holde kjeft og vær glad for at et lag fra Rogaland gjør det bra? Er jeg bitter?

Vi er ikke mindre verd, og vet det. Vi har aldri vist noe som minner om komplekser ovenfor de som ikke kan uttale ”kj”-lyden engang. Haugesund er underdogs på alle plan VS Stavanger, men derav skal vi slå nedenfra……der det gjørr mest vondt…rett i fleisen på den såkalte fotball-stoltheten deres.
Hvem er det som har sagt at man kun måler styrken på et fotball-lag utifra hvor mange folk som bor i en by? For noe forbanna vissvass! Vi kan bli bedre enn viking. Vi er glad vi er et lag fra Rogaland som er i Tippeliga og om viking er der i tillegg stiller vi oss revnende likegyldig til. Alle vet at de etter skandalekampen mot Brann med Keiko på linja skulle vært i Adecco p.t.

Ikke snakk om bitterhet. Det kalles stolthet. Stolthet over sin egen klubb og patriotisme ovenfor egen by og region. På Jåttamarkå reiser Bloysen seg igjen mine kjære bysbarn. Hareide kommer til å være helt apatisk på linja, sammen med kameraten sin fra Torvestad. Jeg er ikke nervøs i det hele tatt foran denne kampen. Det kribler ikke i lille-tåa engang. Denne gangen skal vi ikke bare vinne noen slag for så og se viking vinne den langsiktige krigen om Rogaland. Nei, dette er ikke slutten for viking. Men det er definitivt begynnelsen på slutten for viking, og slutten på Begynnelsen for FK Haugesund.

F**K OFF! VIKING FK
LIKA IKKJE MØRKEBLÅ
TA MED DOKKER BRANN
TE INGENMANNSLAND
VESTLANDET FOR FKH!»

Filed under: Kommentar etter kamp

Legg igjen en melding