Oslo va kvit og blå

12 november 2007 by: KAli

maakeberget-ullevaal.jpg
Foto: Janne fra Stabæk
Det einaste negative med cupfinalehelgå va resultatet 2-0 te Lillestrøm. Ellers har det vært ein blå og kvit opptur fra me satte beinå i Oslo på fredag te mange av oss va hima søndags kveld.

Me hadde vel alle forventingar te kossen denna cupfinalehelgå sko bli, men eg trur opplevelsen øvegjekk dei flestes forventingar. Supporterutstyr blei solgt øve ein lav sko og heila Oslo sentrum va bokstavelig kvit og blå. Cupfinaleshowet på Rockefeller får og ein 6’er på treningen, sjøl om ann nok tok knekken på ein del stemmebånd av cupfinalepublikummet! 🙂 Det gjorde faktisk ingenting, for den kvelden sveisa FKH-publikummet samen te ein større enhet. Måtte detta gi inspirasjon te og å lufta stemmebåndene ennå mer på Haugesund Stadion!

Kampen som sådan åpna famlande fra vår sia og det va tydeligt nerver ute å gjekk, men ittekvert kom midtbanen vår inn i kampen og begge kantane våres begynte og å gjørr seg gjeldande. Dessverre va det ein spillar me ikkje konne matcha og det va Olivier Ocean. Han vant kampen for Lillestrøm, enkelt og greit. Så Eirik sa itte kampen; «nå ska eg tilbringa vinteren i styrkerommet». For Olivier viste ka standard som gjelde hvis du ska hevda deg i Eliten!

Detta va siste kampen for sesongen og eg vil takka alle kvite og blå for i år og me glede oss alle te neste år med nye spillerar og ikkje minst spaden i jordå for ny Stadion på Flotmyr. For det e nå kun formalitetar onna ein historisk begivenhet for Haugesund By. Ein  stor takk te FUB og ikkje minst Odd Erik Salvesen som gjørr at me glede oss som småongar te neste sesong!

KAli

Filed under: Kommentar etter kamp

Comments are closed.