Javel, så ska me fortsatt ha spenning då…

22 oktober 2007 by: KAli

Det e nå som barra pokker at me ikkje kan få avklart framtiå i Adeccoen. Mye ska gå galt for at det verst tenkeliga ska konna skje, men akkurat som dei i Bergen ikkje kan feira ennå, så kan heller ikkje me ta det for gitt før einkver teoretisk sjanse for nerrykk e fjerna. Det ska me fiksa mot LøvHam på søndag!

Kampar mot lag som har himabane og kniven på strupen e forferdelig vanskelige og denna kampen blei intet unntak dessverre. Me komme tidligt bakpå i målprotokollen, men me utligna te 1-1 og Cam konne enkelt ha sendt oss i ledelsen, men missa dessverre på noe som i 9 av 10 ganger ende i scoring. Istedenfor så e det Raufoss som sjølsagt score årets mål i kampen mot FKH. Me kaste innpå krigerar som Jos og Olve, men klare ikkje å skapa så mye mer sjanser og tape fortjent på Raufoss; noe som me stort sett alltid har gjort der borte. Håpe dei rykke ner samen med Hønefoss; det hadde gjort mye for poengsankingå våres! 🙂

Men ME GIR ALDRI OPP, FOR HER SKA GUTTA SLOSS!
Fordi nå e det vekk me finskjortå og på me arbeidsklærnå, for på søndag ska me spilla på oss skikkelig sjøltillit og avslutta serien med stil i satftbygdå helgå ittepå, før me reise øve fjellet for å kosa oss på Ullevaal! 🙂

KAli

Filed under: Kommentar etter kamp

Comments are closed.