Et straffespark ifra

15 oktober 2007 by: KAli

Det e’kje ofta ein spillar som har scora 2 mål blir syndebukk i ein fotballkamp, men i går så blei Cameron dessverre offer for detta. For uten den straffemissen på øvetid i 2.omgang, så hadde me ein gong for alle lagt nerrykksspøkelset dødt. Me hadde fått heng på Sogndal og Notodden  som vant sine kampar og me konne i ro og mak forberedt oss te Ullevaal. Nå blir det ei nye uka i spenning før me reise te Raufoss for å gjørr ein profesjonell jobb mhp. poeng. Men det tar med på fredag.

Kampen i går starta bra og me kjørte øve Bryne i fysste halvdel. Me fekk et tidlig mål og Stian Johnsen spesielt virka te å vær i god form. Itte halvspelt 1.omgang blei foten tatt av gasspedalen og me la oss bakpå for å satsa på kontringar. Det blei det dessverre lite av og Bryne hadde stort sett presset på oss resten av omgangen. Det hadde kanskje litt med at Svein Tore, som va tebake fra skade, hadde problemer med tempoet og at me hadde ei høyre sia blotta for fart. Sko kanskje allerede då ha bytta ut Svein Tore og satt innpå Skudd’nes ekspressen siden det va fart det va behov for. Men Sten Ove kom innpå i 2.omgang uten at han fekk avgjørande innflytelse på sluttresultatet denne gangen. Det fekk dessverre Cam, men la oss se på det positiva: Han scora 2 mål og vant dei fleste duellane mot Bryne-forsvaret og gjorde ein bra kamp!

Te slutt så va det et litt skuffande oppmøte. Sjøl om det sikkert va noen som va på hjemreise fra høstferie, så va 1444 tilskuerar på et lokaloppgjør mot Bryne skuffande lite. Det betyr dessverre at der e fryktelig mange gloryhunters og at cupfinalebillettane ALDRI sko vore lagt ut for salg fra brakkå, men isedenfor sko vore solgt på Stadion i går. Alternativt; så kan dei som får billettar fra FKH iløpet av vekå nå, få ein midlertidig bekreftelse på billetten sin, mens den ekta cupfinalebilletten får dei tildelt på FKH – LøvHam den 28.10! 🙂

Filed under: Kommentar etter kamp

Comments are closed.