Et lite stykke fram…

9 oktober 2007 by: KAli

Gårsdagens TV2 Sumo-sendte kamp mellom Molde og FKH viste igjen at me har et stykke å gå før me kan snakka opprykk. Me blei rett og slett ett nummer for små i denne kampen og spesielt i 1.omgang blei med herja med. Savnet av ein midtbanesjef, a la Asle Andersen som me hadde for noen år tebake, va te å ta og føla på. Ingenting vondt om Rodolfo som fotballspillar, men i sånne kampar skrikes det ut itte ein som tar ansvar og lede an i kampen. Altfor mange ganger lide me av ansvarsfraskrivelse og puslete pasningsspel. I tillegg så sleit Cam igjen på topp og ska me ta det ekstra steget, så må han få litt konkurranse!

Men per idag så e me ikkje bedre og me ska derfor heller ikkje henga så mye med håve. Me skal heller se fram te søndag der me møte et lag som me definitivt kan hamla opp med på himabane. Bryne har ingenting å spilla for og det e derfor ein gylden sjanse for oss te å sikra forstatt Adecco-spel neste år. Ikkje det at eg sove dårlig om nettene med tanke på nerrykk, men det hadde vært greit å få lagt den ballen død så raskt som mulig! Me har ein cupfinale me ska gleda oss te! 🙂

KAli

Filed under: Kommentar etter kamp

Comments are closed.