Endelig! :)

28 oktober 2007 by: KAli

Me måtte altså venta te nestsiste serierunde før me konne 100% sikkert sei at det blir Adecco-spel neste sesong og. Men når det blei gjort, så blei det gjort skikkelig. 3-0 øve tabellnabo LøvHam e mer enn godkjent. Sjøl om det i perioder i 2.omgang blei vel defensivt med tanke på at med spelte 11 mot 10, va seieren aldri trua. Kjekt å se Svein Tore tebake på banen. Hans kreative pasningsfot kan bli GULL verdt i den aller siste kampen for sesongen!

For nå e det offisielt lov te å snakka om cupfinalen. For sjøl om der e ein seriekamp igjen borte mot Sogndal, så har den kampen kun betydning for økonomisjefen i FKH og sjansen te dei 11 så starte mot Sogndal te å sikra seg plass i start 11’eren mot Lilestrøm helgå ittepå. For alle oss andre så e det å håpa at me ikkje pådrar oss noen røde kort eller skader før cupfinalen. Resultatet som sådan e underordna, men me ska ikkje undervurdera kor bra det hadde vært å ta med seg ein borteseier mot Sogndal inn mot cupfinalen.

Men mer om det te neste helg!

KAli

Filed under: Kommentar etter kamp

Comments are closed.