Visst e det sant!!!

27 september 2007 by: KAli

ullevaal_stadion.jpg
FKH e for fysste gang i klubbhistorien klar for Cupfinalen på Ullevaal den 11.November. Som dei fleste vett så må me tebake te 1979 for å finna sis gang et haugesunds-lag va i ein finale. Det sette prestasjonen i går ittemiddag i perspektiv øve kor stort detta e!

Noen av oss har hatt våte drømmar om at me eingong sko få lov te å følga vårt kjære FKH te noe sånt som detta, men har’kje vågt å sagt det høgt, fordi då ville me blitt henta av sterke menn i kvite frakkar…for me har låge nere med brukken rygg, men har sakte men sikkert reist oss for å komma tebake te norsk toppfotball. Me står nå i knestående og har itte seieren i går fått ekstra tro og krefter på å reisa oss heilt opp innen 2009/2010 når me igjen ska spilla elitefotball og kanskje te og med ein cupfinale i ny og ne! 🙂

Så nyt detta for alt det e verdt og så reise me samen for FKH øve te Oslo for å setta den byen på håve fra den 9. te den 11.November.

KAli

Filed under: Kommentar etter kamp

Comments are closed.