Nerturen kom

30 september 2007 by: KAli

Så kom den nerturen som alle hadde frykta itte seieren mot Odd Grenland. Det e fortsatt 8 peong te nerrykksstrekem og «kun» 6 poeng te 6.plassen som fortsatt bør vær et mål for sesongen. Reint økonomisk så må me ikkje havna onna 8.plass for då ryke der noen kroner i bonusar. Det, i tillegg te kvalifisering te start 11’eren på Ullevaal,  gjørr at eg ikkje e redd for at resten av serien blir et einaste stort antiklimaks.

Om sjølve kampen så e det vel å sei at me blei spilt på rattata i 1.omgang og ska vær lykkelig for at det barra stod 2-1. I 2.omgang blei det bedre uten at det hadde vært spesielt fortjent med FKH-poeng i dag. Detta har vært ein gjengangar i altfor mange bortekampar denne sesongen at me komme oss ikkje ut av startblokkene før i 2.omgang. Ska me klatra opp fra middelhavsfararsølå og opp te topp 3, så må bortebanespelet bedrast betrakteligt. I tillegg så e det et skrikande behov for ein spiss som score mål. Utfordringå te Rune & Co e stor på detta området. Kossen ska du lokka sånne spillerar te Haugesund? Det e lett for oss supporterar og sei hent ein Kvalheim eller hent ein Kovacs…men i den reelle verden e nok detta langt tøffare! Men me har klart detta før og eg trur kanskje cupfinalen kan vær et fint springbrett for å klara detta. For det vise at me har ting på gang!

KAli 

Filed under: Kommentar etter kamp

Comments are closed.